Tatăl Micăi de la Abracadabra a povestit drama prin care trece fiica sa: «Medicii mi-au spus că mai există o şansă, dar minimă»

12 martie 2013 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Între cei doi, tată şi fiică, a fost întotdeauna o relaţie foarte strânsă. Şi-au povestit totul şi au făcut totul împreună. Cu toate acestea, Toni Niculescu nu a ştiut cât de bolnavă este fiica sa, aceasta ascunzându-şi suferinţa care o măcina. "Mergeam peste tot împreună, dar nu mi-a spus niciodată că e bolnavă. Mi-a ascuns, deşi e bolnavă de un an de zile. Ea ştia foarte bine ce are. În corpul ei simţea cu siguranţă, nu se poate", a mărturisit tatăl artistei.

"Pe 13 ianuarie a început acest chin. Am chemat salvarea la ora 1 jumate noaptea. Săraca a vărsat 1 kg de sânge. Nimeni nu ştia ce are, nu o puteau desface pentru că exista acest sânge. Acum a făcut ascită, care a urcat la plămâni. Nu poate să respire, se sufocă, de aceea au intubat-o. Domnul doctor mi-a spus că există o şansă, însă minimă. De când au intubat-o, nu mă mai aude. E mereu sedată", a spus Toni Niculescu, cu ochii în lacrimi.

Echipa Abracadabra s-a reunit pentru a-i transmite gândurile lor bune Micăi, colega grav bolnavă

Mai multe