Tatăl Nicoletei Luciu a ajuns pe mâna medicilor: «De dimineaţă încep să beau bere»

27 mai 2014 17:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu este din ce în ce mai aproape de a-şi vedea visul împlinit şi tatăl ei să renunţe la alcool. Bărbatul a acceptat ajutorul fiicei şi a mers la medici pentru o serie de investigaţii de specialitate, care au constatat că nu este tocmai sănătos.

Nicoleta Luciu face tot posibilul pentru a-şi face tatăl să renunţe la dependenţa de alcool şi să-l reintegreze în familie. Marţi, bruneta şi-a dus părintele la medic, unde i s-au făcut o serie de investigaţii.

„Are un ficat gras, care nu e tocmai sănătos. Ficatul dvs. este afectat, dar nu are aspect de ciroză. Splina este şi ea mărită", i-a spus medicul în urma raportului medical.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruţă", Ion Luciu a dezvăluit motivele din cauza cărora a început să bea.

Bărbatul a spus că principalul motiv este că soţia lui a plecat de acasă şi s-a mutat la Nicoleta. Ion Luciu a spus că sunt zile în care, din cauza singurătăţii, nu-i vine să mai meargă acasă.

„Am dureri de picioare, cu inima. Nu pot să mă abţin de la băutură din cauza greutăţilor pe care le-am avut în familie. Problemele mele au început după ce a plecat soţia de acasă. Nu am încercat niciodată să-mi refac viaţa alături de o altă persoană. Am aşteptat-o de pe o zi pe alta, că poate o veni, şi au trecut 7 ani. Soţia mea nu-mi răspunde la telefon, îi interzice Nicoleta. De multe ori, nici acasă nu-mi vine să mă duc din cauza singurătăţii. Nu mi-ar părea rău dacă aş cădea aşa deodată, precum un copac lovit de vânt. Singurătatea e grea. Cred că reuşesc să scap de alcool. Puteam să-mi iau o casă cu banii daţi pe alcool de-a lungul anilor", a declarat Ion Luciu în cadrul emisiunii „La Măruţă".

Mai multe