Tatăl Nicoletei Luciu nu-şi cunoaşte nepoţii. Problemele cu alcoolul l-au îndepărtat de familie

12 mai 2014 17:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Tânjeşte să aibă din nou o familie, însă problemele cu băutura încă îi mai dau dureri de cap. Tatăl Nicoletei Luciu a mărturisit într-un interviu că s-ar dori să se împace cu soţia sa şi să le fie alături celor două fiice, însă femeile nu îl mai vor se pare în viaţa lor.

Ion Luciu a declarat la Pro Tv, după ce a primit vizita doctorului Monica Pop, că ar vrea să facă parte din nou din viaţa fetelor sale şi a soţiei. Bărbatul a stat de vorbă minute în şir cu medicul oftalmolog şi i-a explicat că a mai renunţat la băutură, însă nu chiar de tot. "Mai iau o sticlă de bere, de 0,5 l. Nu mai am patima pe care o aveam înainte", i s-a confesat Ion Luciu Monicăi Pop.

Doctorul a mers acasă la el pentru a-l convinge să renunţe definitiv la alcool şi se pare că discuţia  a dat roade pentru că tatăl surorilor Luciu a mărturisit că nu a mai pus alcool în gură de dimineaţă. Bărbatul a recunoscut că problemele cu băutura l-au îndepărtat de familie. "Pe tripleţi nu i-am văzut niciodată, dar pe băiatul cel mare al Nicoletei l-am cunoscut", a spus Ion Luciu, vizibil emoţionat. 

Mai multe