Tavi Colen a ajuns zidar! Uite cum arată transpirat!

17 iulie 2013 15:48   Actualitate
Ultima actualizare:

În emisiunea Happy Hour de miercuri după-amiază, cântăreţul Tavi Colen a vrut să-şi demonstreze talentul de a ridica un zid în timp record, trei minute.

Acesta a venit îmbrăcat ca un zidar veritabil şi a devenit brusc ţinta tuturor glumelor. Din păcate, nu a reuşit să termine de ridicat zidul aşa cum promisese şi a fost luat peste picior de Marcel Pavel, care a trecut recent printr-o experienţă neplăcută cu nişte "meseriaşi", atunci când şi-a reamenajat casa în care locuieşte.

Tavi Colen s-a străduit din greu să termine zidul din platoul Happy Hour (captură: PRO TV)

"În trei minute ai spus că poţi să zideşti un zid întreg. Aşa muncitori am avut şi eu acasă, de aia a durat atât să termin camera fetiţei", i-a spus acesta, lui Colen.

Supărat că nimeni nu crede în talentul său de zidar, Tavi nu a abandonat "proiectul", ci a continuat să zidească în afara concursului. Până la finalul emisiunii, artistul a reuşit să ridice zidul şi a fost foarte mândru de realizarea lui.

La finalul emisiunii, cântăreţul era transpirat tot, iar cămaşa lui era compromisă (captură: PRO TV)

"Aţi văzut că pot? Normal că nu am terminat în trei minute că în timpul ăla nu am avut nici cum să car materialele", s-a apărat acesta.

Cătălin Măruţă a fost foarte amuzat de întreaga situaţie, mai ales că la finalul "zilei de muncă", Tavi Colen era transpirat fleaşcă, de parcă ar fi dat la sapă.

Mai multe