Tavi Colen: «Alin este mârşav şi penibil. Mi-a furat numele trupei!»

30 ianuarie 2012 17:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Au mâncat din aceeaşi farfurie zece ani şi au cunoscut succesul împreună, iar acum se porcăiesc la emisiunile tv, adresându-şi vorbe grele.

Tavi este dezamăgit de fostul său coleg de scenă, Alin Oprea, cel cu care în 1997 a înfiinţat trupa Talisman. „Este păcat că tot acest scandal, făcut de el doar pentru publicitate, pătează numele „Talisman", este şi munca mea acolo.

Mă deranjează că Alin Oprea a păstrat numele trupei, doar a fost dat de mine. El a înregistrat numele la OSIM pe la spatele meu. Mi-a fost ca un frate, dar un frate nu face aşa ceva, nu-ţi bagă cuţitul în spate.

Alin Oprea este mârşav şi penibil", a declarat Tavi Colen ieri la „Poveştiri Adevărate", de la Acasă TV. Pe de altă parte, Alin susţine că Tavi a plecat de bună voie din trupă şi că l-a lăsat cu ochii în soare tocmai în luna decembrie, în 2006, atunci când artiştii au cele mai multe concerte din an.

Cu toate astea, l-a iertat, iar acum preferă să îngroape securea războiului iscat săptămâna trecută. „Trupa Talisman nu înseamnă scandal, aşa că nu o să mai spun nici un cuvânt la adresa lui Tavi. Ce a fost, a fost", ne-a spus Alin.

Tavi Colen însă nu poate da uitării neînţelegerile pe care le-a avut cu Alin şi spune că nu vrea să mai audă în viaţa lui de el. „Prietenia cu Alin s-a stricat înainte să ne despărţim, însă am mai stat de dragul trupei. A creat acest scandal ca să-şi facă publicitate. Nu vreau să mai vorbesc sau să mai aud de el", spune Tavi.

Citeşte şi:

Tavi Colen, despre soţia lui Alin Oprea: «Cine e Larisa? Să stea la ea acasă»

Alin Oprea: «Eu am donat toţi banii, Tavi şi-a luat multe case!»

Soţia lui Alin Oprea: «I-am spălat chiloţii lui Tavi Colen!»

Alin Oprea, despre scandalul cu fostul coleg de trupă: «Sunt un naiv»

Mai multe