Teatru experimental: actorii s-au îmbătat în şi au căzut de pe scenă

19 ianuarie 2010 17:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorii teatrului experimental "Schauspiel" din Frankfurt, care prezentau un spectacol după poemul scriitorului rus Venedikt Erofeev "Moskva-Petuşki" ("Die Reise nach Petuschki"), s-au îmbătat în plină reprezentaţie şi au căzut de pe scenă, relatează publicaţia Bild.

Ca element de recuzită, în spectacol s-a folosit vodcă reală şi nu apă. Patru actori şi-au rostit replicile în timp ce stăteau pe scaune de fier şi se serveau cu băutură dintr-o sticlă.Treptat acţiunea a început să capete un caracter excentric. Actorii au împrăştiat pe scenă foile cu textul rolurilor şi au început să improvizeze, servindu-i cu băutură şi pe spectatorii din primele rânduri.

Până la sfârşitul reprezentaţiei, unul dintre actori nu se mai ţinea pe picioare, altul a alunecat pe o foaie de hârtie şi a căzut în aplauzele spectatorilor, aceştia din urmă crezând că totul face parte din spectacol.

Faptul că actorii s-au îmbătat a devenit evident după ce unul dintre ei a căzut de pe scenă, iar altul - sub un scaun. Spectatorii s-au repezit spre ieşire, în foaier instalându-se haosul.

La sediul teatrului au fost chemate echipaje ale poliţiei şi o ambulanţă, unul dintre actori petrecându-şi restul serii la o clinică universitară.

Mai multe