Cel mai controversat miliardar al planetei dă de pământ cu Facebook și Google! Discursul virulent al lui Soros la adresa giganților!

26 ianuarie 2018 10:56   Tehnologie
Ultima actualizare:

George Soros este cea mai controversată personalitate a secolului 21. Numele său a fost asociat de diverși cu o serie de conspirații. Ca pachetul să fie complet, de curând, și-a dat cu părerea despre Google și Facebook.

În aceste zile la Davos, în Elveția, au loc o serie de conferințe importante menite să ne ofere o imagine de ansamblu asupra viitorului care ne așteaptă. În același context în care CEO-ul Uber a promis că vom avea mașini autonomie pe străzi în 18 luni, filantropul George Soros a făcut câteva declarații acide pe marginea influenței globale și a impactului negativ asupra societății pe care îl au Google și Facebook.

Fără să se sfiască, George Soros i-a criticat pe Vladimir Putin si pe Donald Trump, insistând pe decăderea democrației mondiale. În același timp, a atras atenția asupra riscului din ce în ce mai mare al unui război nuclear cu consecințe nefaste.

Vezi ce-a zis omul pe care PSD dă vina de fiecare dată când sunt proteste în România!

Mai multe