Chinezii dau lovitura: telefonul care spulberă concurența e în România! Vezi ce poate!

21 august 2017 20:12   Tehnologie
Ultima actualizare:

Telefonul OnePlus 5 e din metal, nu rezistă la apă și are două camere. Asta e o caracterizare simplă și nu-i face dreptate pe deplin. Din fericire, mai sunt lucruri de spus despre un telefon care a venit ca o surpriză și a crescut ca o vedetă, scriu cei de la Playtech.ro.

Există o vorbă în română: te naști talent și mori speranță. În cazul OnePlus 5, vorba aceasta ar suna cam așa: s-a născut speranță și mai vedem cum moare. Până atunci, trăiește destul de bine, ba chiar în 2017 a ajuns să aibă mai multă personalitate decât toate celelalte modele de până acum.

OnePlus a avut un parcurs bun încă de la primul model. Acela era din plastic, promitea performanță la preț mai mic și un Android mai util. Acum, cu ultima generație, OnePlus 5 oferă un ecran AMOLED de 5,5 inci la rezoluție full HD, Android Nougat (denumit și Oxygen OS, pentru că OnePlus a venit cu câteva modificări), o baterie de 3.300 mAh și un preț paradoxal: mai mare decât anul trecut, mai mic decât altele cu hardware aproape la fel de bun.

Ca hardware, OnePlus 5 mai are 6 sau 8GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 64GB sau 128GB, un procesor Snapdragon 835 cu opt nuclee, port USB-C și două camere pe spate: una de 16 megapixeli și una de 20MP (pentru zoom optic, teoretic). Cea de pe față are 16MP și per total nici în 2017 nu e vorba de un telefon care să te dea pe spate prin calitatea imaginilor. Din fericire, doar aceasta e marea problemă.

Vezi AICI cât costă și cu ce specificații are telefonul OnePlus 5

Mai multe