Demisie șocantă la Samsung. De ce a luat această decizie

13 octombrie 2017 10:04   Tehnologie
Ultima actualizare:

Samsung continuă să înregistreze profituri record, dar problemele de la nivelul conducerii au ajuns să se reflecte în demisia CEO-ului Kwon Oh-hyun, scriu cei de la Playtech.ro.

Samsung este un gigant tehnologic ce activează într-un număr important de domenii, cu divizii standalone ce generează profituri astronomice. De câțiva ani, acestea au fost conduse din poziția de CEO de către Kwon Oh-hyun. Din păcate, în aceeași perioadă în care sud coreenii au anunțat încasări spectaculoase pe cel mai recent trimestru, liderul lor a decis să se retragă din activitate. Demisia sa va intra în vigoare începând cu luna martie 2018.

Printr-o scrisoare trimisă angajaților, CEO-ul Samsung și Samsung Display a anunțat că s-a gândit de mult timp la această decizie și ca a fost departe de a fi una ușoară. Din motive greu de înțeles însă, a ajuns la concluzia că nu o mai poate amâna. În același document ce a ajuns online, Oh-hyun a insistat pe faptul că decizia sa este motivată de o criză internă fără precedent, fără a oferi vreun detaliu despre ce ar fi vorba la mijloc.

Vezi AICI cine il va inlocui pe actualul CEO Samsung 

Mai multe