Sigur nu vrei să-l scapi pe jos! Noul telefon Samsung este extrem de sensibil

26 aprilie 2017 14:07   Tehnologie
Ultima actualizare:

La scurt timp după lansarea unor noi gadgeturi de top, acestea sunt supuse uno teste agresive. Mai sus vedeți cum a rezistat Galaxy S8 la trânte, scriu cei de la Playtech.ro.

Recent lansatul Galaxy S8 este un smartphone surprinzător de atrăgător. Aceasta are un design impecabil definit printr-un ecran curbat și un spate acoperit cu sticlă. Din păcate, aceleași particularități care îți fură privirea cu o eficiență maximă, îi sporesc enorm sensibilitatea la șocuri.

Înainte să vă uitați la clip, este important să rețineți că Samsung nu a promovat niciodată Galaxy S8 ca fiind rezistent la șocuri. În plus, rezistența la apă nu implică sub nici o formă că acest gadget poate fi trântit de pământ. Ideea de bază este cât se poate de simplă, atunci când te bazezi pe sticlă pentru a conferi unui produs un aspect atrăgător, automat i-ai crescut sensibilitatea. În altă ordine de idei, Samsung a lansat în ultimii ani o versiune Active a smartphone-urilor sale de top Galaxy S, deci vă puteți aștepta să se întâmple același lucru și cu Galaxy S8 în câteva săptămâni sau luni.

Vezi VIDEO AICI

Mai multe