Trebuie să încerci asta! Surprizele Google pentru fanii Star Wars

25 noiembrie 2015 8:46   Tehnologie
Ultima actualizare:

Motorul de căutare Google a lansat o aplicație inedită pentru fanii seriei „Star Wars” („Războiul Stelelor”). Ei pot să aleagă de care parte a Forței vor să fie și să își adapteze principalele servicii ale companiei la celebra franciză SF a lui George Lucas.

În preambulul lansării celui mai nou film  „Star Wars- Episode VII The Force Awakens” („Războiul Stelelor-Episodul VII Trezirea Forței”), Google a lansat o aplicație care permite utilizatorilor să aleagă partea bună sau partea întunecată a Forței, potrivit site-ului iflscience.com. Fundalul de la Gmail va fi înlocuit cu on scenă din film, iar unele nave spațiale din „Star Wars” apar pe hartă atunci când cauți o anumită locație.

Cum arată aplicația dedicată fanilor Star Wars

Totodată, motorul de căutare are și alte surprize pentru fanii SF. De exemplu, dacă tastezi  „A long time ago in a galaxy far, far away” („Cu mult timp în urmă, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată” n.r) în bara de căutare Google,  pagina se va transforma instant în secvența de început din „Star Wars”.

Filmul "Star Wars: Trezirea Forţei", al şaptelea din această serie cinematografică, urmează să fie lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite a peliculei.

Mai multe