Teo este în stare gravă!

3 martie 2011 10:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Medicii afirmă că, deşi în acest moment nu este niciun pericol, boala în sine este imprevizibilă. Acum, ea se află la Terapie Intensivă, sub anestezie totală şi nu poate comunica.

Această formă de comă indusă este necesară pentru că Teo eeste ajutată se respire de către aparate. Austriecii spun că Teo va rămâne în această stare şi în zilele următoare. Pentru ai fi protejată intimitatea, familia le-a cerut medicilor de la Viena să dea doar un comunicat pe săptămână legat de starea ei de sănătate.

"Doamna Teodora Trandafir se luptă, în prezent, cu problemele sale de pancreatită necrozantă severă. Deşi nu există nicio ameninţare imediată pentru viaţa ei, boala în sine reprezintă un pericol, fiind imprevizibilă", explică reprezentanţii clinicii din Viena.

"Este sub anestezie generală şi nu poate comunica în prezent. Acest lucru va rămâne ca atare în viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis că un anunţ public în legătură cu starea ei de sănătate va fi făcut o dată pe săptămână", se mai arată în comunicatul AKH, conform RealitateaTV.

Teo a fost internată la spitalul AKH din Viena pe 11 ianuarie cu diagnosticul pancreatită acută.

.

Mai multe