Teo, întâlnire năbădăioasă cu Bianca Drăguşanu: «M-am făcut că nu o văd»

20 martie 2014 16:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Miercuri seară s-au acordat Premiile Radar de Media, iar vedetele de pe toate planurile au avut ocazia să se întâlnească. În această după amiază, Teo a povestit la Teo Show despre ce a discutat cu Bianca Drăguşanu şi cum a decurs întâlnirea lor.

După ce a dat nas în nas cu Bianca, prezentatoarea tv a spus că nu a ţinut neapărat să stea de vorbă cu roşcata. "Nu îmi arde pipota să socializez cu bombele sexy de la televizor", a spus Teo la Kanal D.

"Teo m-a salvat de lumea care mă punea la zid", a spus Bianca Drăguşanu la Gala Radar de Media.

Faţă în faţă cu roşcata, simpatica prezentatoare a spus în glumă că este bodyguard-ul Biancăi Drăguşanu. "M-am întâlnit cu Bianca Drăguşanu şi m-am făcut că nu o văd", a povestit Teo în propria emisiune.

Motivul este că la eveniment, roşcata a povestit unui reporter părerile ei despre Teo ca om de televiziune. Cu siguranţă Bianca avea intenţii bune, dar a relatat că Teo ar fi ajuns la TV  în acelaşi context ca şi ea, ajutată de cineva. Acest lucru a făcut-o pe Teo să ia foc şi să o evite total.

"Ne-am întâlnit în realitate de două ori. O dată m-am făcut eu că nu o văd. De două ori nu am avut încotro", a povestit Teo în emisiune.

FOTO: Dorin Constanda

FOTO EXCLUSIV Teo Trandafir a fugit de Bianca Drăguşanu la premiile Radar de Media

Mai multe