Teo Trandafir i-a făcut o mega-surpriză Tanţei!

24 iunie 2011 10:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Nuami Dinescu şi-a găsit cu greu cuvintele, Teo încercând să o îmbărbăteze. Intervenţiile sale televizate sunt extrem de rare în ultima perioadă, din cauza problemelor critice prin care a trecut.

"Ma gândeam ce să spun despre sor-mea? Că eu ştiu despre tine tot: ştiu ce nr. porţi la pantofi (că de fiecare dată când merg într-un magazin de pantofi şi văd marimea 36 zic: «Aoleu, unde e fata mea?»), ce culori ai avut la păr, când ţi-ai ars părul, când ai avut probleme cu dintele...", şi-a amintit Teo Trandafir.

Cele două şi-au adus aminte de momentele speciale pe care le-au trăit împreună, dar şi de cele grele.

"Cel mai intens moment a fost ăla în care te înjuram pe tine foarte rău pentru că mă încurajai după vreo 12 ore de emisie în care ţie ţi se încleştase gura, venise salvarea....La un 1 decembrie, înregistram şi era foarte frig acolo şi tu îmi spuneai: «Mă fata mea, papuşa mea, tu ai doi îngeraşi!» «Da' mai lasă-mă cu îngeraşii că te strâng de gât». Nuami zicea: «Da ăla bun îţi zice că mai poţi, ăla rău că nu mai poţi». Îmi venea să te spânzur. E adevarat că sfaturile tale erau minunate, dar mie îmi venea să plâng de frig. «Adu-ţi aminte de îngeraşul bun!» , mai zicea Nuami. Eu: «O să-mi aduc aminte să te spânzur cu un săpun!» ...ziceam eu cu rima!", a mai adăugat Teo Trandafir.

Emotionantul moment va putea fi urmărit integral sâmbătă, 25 iunie, de la ora 16:30, în cadrul emisiunii «Dincolo de aparenţe», la Antena 2.

Mai multe