Teo Trandafir: «Mă iei, mâncați-aș, și pe mine?» Ce vrea vedeta să spună și cui i s-a adresat astfel?

7 octombrie 2013 16:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a povestit azi la "Teo Show", care a fost primul lucru pe care i l-a cerut nutriționista atunci când s-a dus să-i ceară ajutorul pentru a da jos kilogramele.

Gabriela Cristea a mărturisit la emisiunea colegei sale,Teo Trandafir că primul lucru pe care i l-a cerut nutriționista Vera Daghie a fost să-i ceară analizele la zi. Vedeta Kanal D a povestit că nutriționista a învățat-o să mănânce sănătos, după ce i-a explicat că nu va slăbi peste noapt, așa cum spera ea. După ce a dat jos aproape 20 de kg, Gabriela a mai luat în greutate un kilogram și jumătate și asta tot la sfatul Verei, care a considerat că vedeta a slăbit prea mult.

Nutriționista Gabrielei este adepta unei dietei personalizate. Teo a întrebat-o cum l-ar putea ajuta să slăbească pe bunul ei prieten, Marian Teodorescu zis Domn Profsor. "Niciodată nu trebuie convins cineva, până nu este el convins că vrea să slăbească", a răspuns nutriționista Gabrielei Cristea. La final, Teo a adresat și o întrebare în stilul ei, "laborioasă": "Mă iei, mâncați-aș, și pe mine?", semn că Teo vrea să se pună din nou pe slăbit.

Mai multe