«The Beaver», filmul de revenire a lui Mel Gibson, eşec la box-office! VIDEO

10 mai 2011 7:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Prima încercare a lui Gibson de revenire pe marele ecran, în filmul regizat de Jodie Foster, «The Beaver», a fost un semi-eşec în week-end.

Pelicula a fost lansată, iniţial, în ediţie limitată, în 22 de cinematografe, şi a făcut un profit de 104.000 mii de dolari, ceea ce nu este deloc bine, potrivit casei de producţie.

Aşadar, de ce filmul n-a avut succes? Probabil răspunsul este într-o combinaţie de motive interconectate, informează huffingtonpost.com

1. Starul filmului trece printr-un proces de custodie foarte urât, ce implică violenţa domestică, asta exceptând rasismul şi antisemitismul de care a dat dovadă.

2. Gibson nu a dat practic niciun interviu presei pentru a-şi promova lungmetrajul. El a fost de acord doar cu un singur interviu, fix înainte de lansare, care nu a fost chiar unul de promovare. El a făcut faţă unor întrebări dure despre trecutul său şi a tot încercat să-şi ceară iertare pentru ceea ce a făcut sau nu.

Mai citeşte:

Mel Gibson s-a predat poliţiei

Ce bună e fosta iubită a lui Mel Gibson, actriţa XXX Violet Kowal!

Mel Gibson şi-a regizat moartea

Deocamdată nu se ştie dacă «The Beaver» va avea succes până la urmă, dar la cum stau lucrurile, Mel şi Jodie ar trebuie să facă o muncă seriosă de PR (relaţii publice).

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE FILME, SERIALE ŞI VEDETELE TALE PREFERATE, ÎN RUBRICA CINEPREMIERE

Mai multe