Ţiganul «Şasă cai», plătit la nunţi cu 4.000 de euro

25 octombrie 2009 19:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Locuieşte în Alba Iulia, aproape în centrul oraşului, într-un cartier mixt, unde convieţuiesc românii şi ţiganii-gabori.

Scump la vedere, personajul e şi mai scump la vorbă. Celebritatea l-a ajuns din urmă, şi cum "tradicţia" nu-l lasă să facă nimic fără bani, bărbatul cere mii de euro ca să fie filmat ori pozat.

A făcut-o odată, pe gratis, a ajuns vedetă, şi acum lucrează scump.

IATĂ FILMULEŢUL CARE L-A FĂCUT CELEBRU

Cu vocea groasă, de sub mustaţa tuciurie, Gabor Gabor îşi prezintă familia numeroasă, cele cinci fete trase-n chip pe perete, băiatul cel mic, care i-a rămas de nădejde, şi adună, în gând, cei 14 nepoţi împrăştiaţi în toată ţara.

Nu e de mirare că Gabor Gabor încearcă să se vândă scump, mai ales, spune el, după neplăcerile aduse de celebritate.

La o lună-două după apariţia clipului pe internet, bărbatul spune că a început să fie terorizat de telefoane.

"Am fost înjurat şi batjocorit. Mă sunau la miezul nopţii, să le zic poanta cu şasă cai. Am fost nevoit să-mi schimb numărul de telefon, pe care-l aveam de zece ani".

Printre glume mai piperate, Gabor se uită, mucalit, din colţul mesei, la telefon.

"M-a sunat Becali şi Smărăndescu, de Revelion. Mi-a spus "Măi, derbedeule, zi-i cum îi aia cu şasă cai", şi a mai zis că se bucură că un gabor a ajuns aşa cunoscut".

Clipul a făcut chiar şi înconjorul lumii. Drept dovadă, un "ţigan boier" din Germania l-a chemat la nunta fiicei sale, în schimbul a 4.000 de euro.

"M-a chemat acolo, în Deutschland. Anume a venit după mine un ţigan boier. Eu eram vornic, şi acest ţigan boier, foarte bogat, a adus la nuntă o caleaşcă cu şasă cai, iar eu trebuia să întâmpin invitaţii. Am fost mai mulţi de-aici, rude de-ale noastre", îşi povesteşte peripeţiile domnu' Gabor.

Pentru alte 2.000 de euro, bărbatul a acceptat să filmeze un videoclip cu Denisa, o cântăreaţă de manele.

Mai multe