Timişoara-Dinamo 2:0. Gigel, ce mare eşti!

23 noiembrie 2009 21:10   Actualitate
Ultima actualizare:

În prima repriză, Magera şi Torje au trecut pe lângă gol, în vreme ce în partea a doua Goga a fost cel mai periculos om al bănăţenilor, iar Niculescu a dat în bară din lovitură liberă.

Apoi, Gigel Bucur, rămas singur în careu, a preluat şi a şutat pe lângă Curcă. Bucur a dublat apoi avantajul Timişoarei, iar Dinamo a ratat un penalty în minutul 89, prin Marius Niculae, revenit pe gazon după o accidentare.

Torje, care duminică a împlinit 20 de ani, a fost primit ostil de publicul timişorean, fanii neuitând că el a părăsit Bega pentru a juca la Dinamo. Mijlocaşul a fost huiduit la fiecare atingere de minge.

Ioan Andone, posibil viitor antrenor la Dinamo, a urmărit partida de la tribuna I, alături de secundul său Ion Manu. Înaintea jocului a trecut pe la hotelul unde erau cazaţi dinamoviştii pentru a-i încuraja.

La meci a asistat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, acesta preferând să privească meciul de la masa presei alături de fosta glorie a bănăţenilor, Jackie Ionescu. Cristi Borcea a venit însoţit de fiul său cel mare, Patrick.

Partida nu a fost lipsită de incidente. După golul lui Gigel Bucur, suporterii timişoreni au intrat în conflict cu fanii dinamovişti, fiind cu greu calmaţi de jandarmi.

Mai multe