Toate birourile Stelei din Ghencea au fost sparte

5 august 2010 8:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Bărbaţii au reuşit să intre în toate birourile clubului din Ghencea.

Le-au luat pe rând de la parter şi până la etajul 3 şi au răscolit 16 birouri.  Cei doi au fost filmaţi de camerele de supraveghere şi se pare că au folosit flexul pentru a sparge un seif, dar nu au găsit nimic.

Astfel, hoţii au vandalizat birourile, au spart geamurile şi au aruncat mobila pe fereastră.

"Mi-au spart şi mie biroul, şi domnului Argăseală. De fapt, au spart toate birourile. Situaţia este ingrată pentru că în această dimineaţă, noi, cei de la Steaua, avem programată o întâlnire cu cei de al UEFA. Nu ştim mai mult, doar că poliţia se află la stadion de azi-dimineaţă", a declarat în exclusivitate pentru "Adevăruld e Seară", team-managerul Stelei, Ovidiu Costeşin.

"Am auzit de incident! Au făcut dezordine mai mult! Nu au găsit bani! Nu ţin banii în seif! Ei au auzit de la Dragomir că Steaua a încasat 300.000 de euro! Banii din bilete! Dacă dădeau lovitura în noaptea meciului luau bani! Dar aşa...

Dacă mai vor să dea lovitura, să o facă în noaptea meciului! Bani cash nu ţin acolo! E curios că au tăiat cu flexul seiful şi nimeni nu a auzit! Părerea mea e că a fost cineva care cunoaşte! Le dau un sfat acum cash nu mai găsesti pe nicăieri! Însă nici după meciuri nu o să mai ţinem atunci banii acolo!", a spus Gigi Becali la Sport.ro!

Doar 50 de lei au găsit hoţii azi-dimineaţă în seiful din Ghencea.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe hoţi, care aveau cagule. Aceştia s-au chinuit să taie seiful, însă înăuntru au găsit doar hârtii şi cei 50 de lei pe care nu le-au luat.

Pentru că nu au fost mulţumiţi, cei doi au vandalizat toate birourile.

Mai multe