Tonciu s-a împăcat cu Mitea: «Mi-a trimis flori şi l-am iertat»

13 mai 2012 14:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu şi-a sărbătorit împlinirea celor 26 de ani doar alături de prieteni. Nicolae Mitea nu i-a fost alături, căci în urmă cu două săptămâni cei doi s-au certat. Totuşi, sportivul n-a putut trece cu vederea aniversarea ei, aşa că i-a trimis un buchet de flori.

Andreea Tonciu a dat petrecere mare, vineri seară, la restaurantul „Palace Pub" din Capitală, unde şi-a adunat toţi prietenii: Costin Mărculescu, Oana Lis, Stelian Ogică, Sânziana Buruiană şi Cătălin Rătzoi, Simona Traşcă, Laurette şi alţii.

Bruneta a chefuit până în zori alături de amici, dar îi lipsea ceva: Nicky Mitea! Ei bine, chiar dacă erau ciondăniţi, fotbalistul n-a uitat de ea şi i-a trimis un buchet imens de trandafiri roşii.

Gestul a dat-o pe spate pe Tonciu şi a doua zi după chef l-a reprimit în patul ei. „M-am împăcat cu Nicky, m-au impresionat florile de la el", a declarat Tonciu, pentru Click!

La petrecere a luat parte şi cumnata lui Mitea, Paula, care a stat nedezlipită de brunetă, iar mama Andreei, Maria Tonciu, a venit să-i aducă un dar special:

„Mama mi-a făcut cadou o vacanţă de lux, pe croazieră, şi nişte haine. În vacanţă, în august, plec cu Mitea, normal", ne-a mai spus bruneta.

Andreea şi sora ei, Lorena (centru), alături de mama lor, Maria

Zilele următoare, Tonciu şi iubitul ei vor merge la agenţia de turism pentru a alege destinaţia în care vor să plece. Vacanţa lor costă aproximativ 2.000 de euro.

Bruneta a primit multe cadouri: cosmetice, DVD-uri, cărţi, haine, dar şi un tort, ornat cu poza ei

Mai multe