Tonciu, ţi-ai pus silicoane în Olanda? FOTO

20 septembrie 2010 17:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Andreea s-a întors recent din vacanţa petrecută la Amsterdam şi, potrivit apropiaţilor ei, a profitat de ocazie pentru a-şi înlocui implanturile de silicon. Bruneta a fost, în urmă cu două zile, protagonista unei şedinţe foto, iar sânii ei sunt vizibil mai mari.

Viaţă de piţipoancă: Andreea Tonciu, pupăza de la meteo

Cum imaginea vinde, iar fetele din show-biz fac bani frumoşi de pe urma formelor voluptuoase, Andreea Tonciu s-a gândit că ar avea de câştigat dacă ar mai bifa câteva îmbunătăţiri fizice.

Andreea Tonciu s-a „îngrăşat" pe la sâni

Mitea n-o lasă pe Tonciu să dea din buric la tv

Deşi refuză cu înverşunare să-şi opereze nasul, pentru care a fost îndelung criticată, vedeta şi-a dorit un bust şi mai apetisant, iar visul i s-a împlinit. Tonciu doreşte să ţină secret faptul că a apelat încă o dată la chirurgul estetician, astfel că s-a operat la Amsterdam.

Şi, cum diferenţa este vizibilă, Andreea le-a mărturisit tuturor apropiaţilor că s-a mai îngrăşat câteva kilograme, motiv pentru care s-a „împlinit" şi la nivelul bustului.

Tonciu, grătar cu Mitea şi cu «mama-soacră»

Andreea Tonciu, din iubire, îl lasă pe Mitea să se ducă la femei!

Schimbarea i-a adus Andreei un contract gras de publicitate, în valoare de 3.000 de euro, ea fiind imaginea liniei de rochii de seară semnată Sonia Trifan. Şedinţa foto a avut loc în urmă cu două zile, într-un castel medieval, iar vedeta a schimbat peste 30 de rochii, în doar câteva ore.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Andreea Tonciu

Ţinutele îi pun foarte bine în valoare noul decolteu, iar pozele vechi o trădează că a apelat la implanturi de silicon vizibil mai mari, ea putând concura acum în topul vedetelor cu cei mai voluptuoşi sâni.

Mai multe