«Topmodela» cu 4 milioane €, cerută de nevastă la Paris

8 aprilie 2014 19:17   Actualitate
Ultima actualizare:

La doar 16 ani a plecat din Caracal să cucerească lumea, iar în 10 ani a reuşit să facă o avere de patru milioane de euro din cariera de manechin internaţional. Acum, manechinul Alina Nine va bifa un alt rol, cel de soţie.

A defilat pentru case de modă celebre, a pozat în reviste de top, banii din conturi au sporit ca ciupercile după ploaie, iar acum se relaxează într-un penthouse din Paris, lângă turnul Eiffel. Norocul nu i-a surâs Alinei Nine doar în carieră, ci şi în dragoste. Frumoasa olteancă se iubeşte cu un afacerist de origine marocană, pe nume Hatim Kev, care o răsfaţă din plin.

După doi ani de iubire profundă, românca noastră a fost surprinsă de iubitul ei cu o cerere specială, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 26 de ani. Weekend-ul trecut, Alina şi-a serbat ziua de naştere într-un hotel de cinci stele din Paris, într-o atmosferă romantică, iar Hatim a profitat de ocazie şi a cerut-o de soţie.

"A fost o cină specială. Iubitul meu mi-a spus să închid ochii şi să întind mâna. Din spate a apărut un violonist şi a început să cânte «La vie en rose», iar el m-a întrebat, cu vocea tremurândă, «vrei să fii soţia mea?». Bineînţeles că i-am spus un «da» categoric", a declarat Alina pentru Click! Marocanul i-a pus pe deget un inel cu diamante, semn de preţuire pentru viitoarea lui soţie. Totodată, Alina a sărbătorit şi un alt eveniment profesional. "Oficial sunt preşedintele propriei agenţii de manechine, Miss Models", ne-a mai spus aceasta.

Mai multe