Trăiesc cu monstrul de cinci metri în casă

24 august 2012 14:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! Soţii Pete şi Kim Rice şi fiica lor, Chloe, în vârstă de 16 ani, din Marea Britanie, trăiesc într-un apartament cu trei dormitoare împreună cu un ditamai pitonul albinos cu lungimea de 5 metri.

Şarpele, o femelă numită Lilly, a devenit mândria familiei Rice din Guyhirn, Cambridgeshire.

Chloe se joacă în voie cu şarpele

"Draga de ea, are o personalitate minunată!", spune Kim Rice, de 45 de ani. "Este foarte blândă şi jucăuşă, iar Chloe o adoră.E mai uşor de îngrijit decât cei doi câini ai mei, ca să fiu cinstită. Putem să o lăsăm să se plimbe în voie prin grădină, mai ales prin iarbă, în zilele călduroase", adaugă ea. Femeia a spus că stă, totuşi, tot timpul cu ochii pe piton, de teamă să nu ajungă la vecini şi să-i bage în sperieţi.

Şarpele Lilly are 7 ani şi mai creşte până la lungimea de 6 metri şi vârsta de 20 de ani

Şarpele a fost adus acasă de Pete Rice (49 de ani), în urmă cu 7 ani, pe când era încă pui. Lilly doarme într-un bazin cu pereţi încălziţi şi înfulecă, o dată la trei săptămâni, cîte un iepure întreg. În timpul zilei, mai mult dormitează.

A muşcat mortal cobra care l-a atacat

Furios pentru că a fost atacat de o cobră, un ţăran nepalez a muşcat şarpele foarte veninos până l-a ucis. Întâmplarea a avut loc în satul Baradanga, situat în sud-estul capitalei Kathmandu.

Mohammed Salmodin a fost muşcat de o cobră într-o orezărie. El a fost transportat de urgenţă la un spital, unde i-a fost salvată viaţa în mod miraculos.

Mai multe