Trăistariu: «M-am infectat cu trei microbi de la pisici»

18 mai 2011 14:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Necazuri multe s-au strâns recent pe capul lui Mihai Trăistariu. Pe lângă gravele problemele cu vocea, îndrăgitul solist a aflat că are în corp şi o infecţie puternică. De vină sunt cele patru pisicuţe ale sale, de la care a luat trei viruşi periculoşi.

Astrele s-au aliniat prost în ultimul timp pentru Mihai Trăistariu, iar sănătatea îi este din ce în ce mai afectată. Cântăreţul nu reuşeşte să scape de răguşeală, deşi a făcut deja o săptămână de tratament de oxigenare hiperbarică, la Constanţa.

Citeşte şi:

Mihai Trăistariu: «Avem cel mai subţire show la Eurovision»

Trăistariu, cu banana în gură, la volan

Mihai Trăistariu: «Adrian va fi promovat de radiouri, Narcis n-ar fi avut nicio şansă»

În plus, conform site-ului agentiadepresamondena.com, noile seturi de analize au scos la iveală încă un diagnostic. „Am fost la un bacteriolog şi mi-a zis că am în corp trei microbi: micoplasmoză, toxoplasmoză şi chlamydia. I-am luat de la pisicile mele, însă nici nu mă gândesc să renunţ la ele, pentru că sunt precum copiii mei. Oricum, pe ele le-am tratat", a declarat Mihai pentru Click! Solistul se află acum sub tratament cu antibiotice şi spune că tot sistemul lui imunitar este foarte slăbit.

„În corpul meu este o infecţie puternică, de aceea nici nu pot să scap de problemele cu răguşeala. Am ajuns să-mi modific tot programul artistic, cânt la început melodiile grele, iar la sfârşit pe cele uşoare, pentru că în 15-20 de minute răguşesc şi mă doare gâtul. Voi continua şi tratamentul cu oxigen, deoarece am văzut că mulţi oameni au reuşit să se vindece de boli grele. Suntem în total 12 pacienţi, pentru că aşa e mai ieftin, mă costă doar 400 de lei şedinţa", ne-a mai spus artistul.

Mihai nu renunţă însă la concerte, căci are foarte multe angajamente de onorat: „Voi avea cântări la Ploieşti, Drobeta Turnu Severin, Chişinău".

«Paraziţii n-au legătură cu pierderea vocii» Prof. dr. Emanoil Ceauşu, infecţionist

''Existenţa acestor paraziţi în organism este destul de răspândită în rândul populaţiei. O persoană poate să fie purtătoarea acestor agenţi infecţioşi şi să nu afle niciodată, pentru că, nu întotdeauna se face şi boala. La analize nu se poate determina nici măcar perioada în care aceştia au fost contractaţi. Dacă se face totuşi boala, aceasta are ca simptome febra şi ganglionii măriţi, iar medicul recomandă antibiotice. Cert este că nu există nici o legătură de cauzalitate între aceşti agenţi infecţioşi şi pierderea vocii".

Mai multe