Transformări de necrezut! 5 bărbaţi care s-au născut femei! - FOTO

18 ianuarie 2012 9:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Multă lume nici nu realizează câţi bărbaţi pe care-i vedem în reviste sunt, de fapt, femei sau, mai bine zis, persoane care s-au născut în trupul nepotrivit.

1. Balian Buschbaum

S-a născut în 1980 cu numele de Yvonne Buschbaum. Deşi el a fost cel mai bun săritor în lungime de sex feminin din Germania, în 2007 Buschbaum şi-a anunţat retragerea din cauza unei leziuni. În 2008, el şi-a schimbat oficial numele şi a suferit o interventie chirurgicală pentru a deveni bărbat.

2. Buck Angel

Loren este producător de filme pentru adulţi. El lucrează în prezent ca şi avocat, educator, lector şi scriitor, şi conduce propria companie de producţie.

3 Loren Cameron

Loren Rex Cameron este un fotograf american, autor şi activist transsexual. Operele lui includ portrete şi auto-portrete, care sunt formate din lesbiene şi transsexuali.

4. Ian Harvie

Americanul Ian Harvie este un actor de stand-up şi foloseşte adesea transsexualitatea lui ca material în specatacolul său.

5. Lucas Silveira

Lucas s-a născut în Canada în 1979 cu numele de Lilia Silveira. Lucas Silveira a făcut istorie fiind primul transsexual care face parte dintr-o trupa rock şi care a semnat cu o casă de discuri importantă. Silveira este un vocalist, chitarist şi compozitor pentru trupa Cliks.

Mai multe