Tu ai da 4 milioane pe o omletă?
Bucătarii de la restaurantul londonez Boisdale au elaborat o reţetă specială de omletă pe bază de ouă de pescăruş cu capul negru, homar şi carne de crab.
Costă nici mai mult nici mai puţin de 90 de lire sterline, adică 4,4 milioane de lei vechi. Cu siguranţă nu poţi mânca pe săturate atunci când ştii că fiecare înghiţitură costă cel puţin 200.000 de lei vechi.
Mai citeşte: Pizza cu lăcuste! Face mâncare cu lapte de la sân!
Însă, gustul deosebit al mâncării face din orice degustare o plăcere de neuitat.
Elementul de rezistenţă al omletei este constituit de trufele, care costă peste 1,8 milioane de lei vechi. Multe dintre ingrediente sunt greu de găsit la supermarket.
Reţetă:
* 2-3 ouă de pescăruş cu capul negru
* zahăr caramelizat (jumătate de linguriţă)
* homar 80 grame
* crab 100 grame
* trufe 25 grame
* asparagus 15-20 grame
* brocoli 10 grame
* condimente