Tudor Chirilă: "Femeile sunt nişte bălţi...bărbaţii, pescari înfocaţi"

14 februarie 2010 4:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-o notă poetică, Tudor Chirilă vorbeşte despre relaţia dintre bărbaţi şi femei în prag de Sf Valentin, asta după ce săptămâna trecută artistul scria pe blogul personal motivele care îi împiedică pe cei asemeni lui să iubească femeile de Dorobanţi.

"Femeile sunt bălţi sau iazuri pline cu peşte. Bărbaţii, pescari înfocaţi, se vântură adesea pe marginea lor aruncându-şi undiţele. Puţini sunt însă aceia care pornesc să înoate şi să-şi fixeze năvoadele în mijlocul iazului. Bucuria pestelui mic te înlătură câteodată de la adevărata fericire. E greu să faci diferenţa între lacomie şi provocare", notează Tudor Chirilă.

Săptămâna trecută, cântăreţul a atras valuri de comentarii pe internet după ce a afirmat că "P***a femeii de Dorobanţi nu cunoaşte decât frecarea. De ce nu iubim femeile de Dorobanţi? Pentru că totul este afişat ca pe un galantar dintr-o piaţă de fructe. Tzâtzele, la vedere, umflate artificial, cu sfârcurile luptând să iasă la suprafaţa tricoului îndoielnic. Cu bucile înfăşurate strâns în blugii cu două numere mai mici şi picioarele înfipte în cizme cu tocuri înalte".

Tudor Chirilă ştie: «P... femeii de Dorobanţi nu cunoaşte decât frecarea»

Mai multe