Tudor Turcu şi-a luat casă cu banii de la «X-Factor»!

11 februarie 2013 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

De acum are casa lui! Tudor Turcu (30 de ani), marele câştigător al celui de-al doilea sezon de la „X-Factor" (Antena 1), şi-a văzut ieri visul cu ochii, pentru că a primit cei 200.000 € şi a achitat deja avansul la apartamentul pe care pusese ochii!

Cel care reuşit să impresioneze publicul şi juriul de la „X-Factor" cu vocea şi cu talentul lui a intrat în posesia premiului de 200.000 de euro. Surpriza a fost mare pentru el, căci nu se aştepta ca cei de la Antena 1 să-i trimită chiar pe Răzvan Simion şi pe Dani ca să-i ducă banii.

O sursă din trustul Intact ne-a povestit că, auzindu-l pe tânăr că şi-a găsit apartamentul pe care-l căuta şi că s-a decis să-l cumpere, mai-marii de la Antena 1 i-au făcut o surpriză şi, sub un pretext oarecare, i-au cerut să se întâlnească taman la apartament cu nişte membri ai echipei postului tv.

Mare i-a fost mirarea lui Tudor că, atunci când a deschis uşa, i-a văzut chiar pe Răzvan şi Dani, care îi aduseseră o mare parte din bani, cash, cu care solistul a putut achita, pe loc, avansul la dezvoltator. Tot în cursul zilei de ieri, restul de bani i-a fost virat în contul personal. Ca dar de casă nouă, prezentatorii de la „Neatza" i-au adus şi un tablou superb cu fotografia celor de la Pink Floyd, pe care Tudor îi idolatrizează.

Mai multe