UAU! Măruţă, pe ea o vrei? «Dacă aş fi primar aş lua-o asistentă pe ...» - FOTO

23 mai 2012 6:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Măruţă nu se joacă atunci când vorbeşte! Prezentatorul de la Pro TV a declarat că dacă ar fi primar ar fi foarte atent la oamenii cu care ar lucra şi şi-ar trage şi o asistentă sexy.

Măruţă îşi iubeşte atât de mult soţia încât, dacă ar putea, ar lua-o şi la serviciu. Întrebat pe cine ar lua ca asistentă dacă ar ocupa funcţia de primar, Cătălin Măruţă a ales cea mai frumoasă şi sexy femeie din viaţa lui: pe Andra.

"Eu aş angaja-o pe Andra, nu de alta, dar mă cunoaşte cel mai bine şi n-aş avea nevoie nici să-i spun ce-mi trebuie, că ea rezolvă înainte ca eu să pronunţ. Doar că am impresia că e prea ocupată ca să accepte asemenea post stresant. Plus că m-ar acuza unii de nepotism. Sau nu cumva e mai corect "nevestism"?", a spus Măruţă

"Aş lua la rând dosarele tuturor oamenilor cu care urmează să lucrez. Mi-aş constitui echipa ideală. De aici se începe. Dacă n-ai oamenii pe care ţi-i doreşti, oameni buni, nu reuşeşti nimic din ce ţi-ai propus", a mai spus Cătălin Măruţă, pentru site-ul showbiz.ro.

Mai multe