Ucis de hitul «Gangnam Style»

30 mai 2014 23:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Şoc! Eamonn Kilbride, manager la o companie de IT din Marea Britanie, a murit după ce a dansat împreună cu colegii de birou pe acordurile piesei "Gangnam Style", cel mai mare hit al momentului.

Atenţie, "Gangnam Style", o piesă care i-a înnebunit pe oamenii din întreaga lume în ultima vreme, face victime! Eamonn Kilbride, un bărbat de 46 de ani din localitatea Darwen, şi-a dat ultima suflare după ce a dansat precum starul sud-coreean Psy, care a lansat-o.

Nenorocirea s-a petrecut recent, cu ocazia petrecerii de Crăciun pe care Kilbride o organizase împreună cu colegii săi.

Victima s-a dezlănţuit în ritmurile hitului, încercând să execute mişcările de dans exact ca Psy, în aplauzele tuturor. Numai că, la final, s-a prăbuşit, sub privirile îngrozite ale soţiei sale, care venise şi ea la petrecere pentru că era ziua ei.

Bărbatul a suferit un atac de cord care i-a fost fatal. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut să îl salveze. "Îi plăcea la nebunie dansul. Eamonn a fost un om extraordinar care a dat o educaţie desăvârşită celor doi copii ai noştri", a spus soţia printre lacrimi.

Click! spune

Pe numele adevărat Park Jae-sang, Psy e un cântăreţ sud-coreean de 34 de ani care se bucură de mare succes în SUA. Piesa "Gangnam Style", pe care a înregistrat-o recent, a devenit deja un hit în întreaga lume. Videoclipul ei e cel mai vizionat pe Internet, cu 943 milioane de fani, şi a cucerit premiul cel mare la MTV Europe Music Awards.

Mai multe