Udrea şi-a scos finuţul la mall

10 februarie 2013 17:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Elena Udrea şi-a luat foarte în serios rolul de „mamă spirituală". Deputatul de Roman a ieşit ieri la cumpărături, cu finuţul ei, un băieţel de şapte ani de care este foarte ataşată. Ionuţ şi-a ales din mall haine, rechizite, dar şi jucării.

S-a gândit să-i facă o surpriză pe cinste finuţului ei, Ionuţ. Pentru că zilele trecute băieţelul a împlinit 7 ani, Elena Udrea i-a dedicat toată ziua de du­minică. Fotoreporterii Click! au surprins-o, ieri, în mall-ul Băneasa, alături de simpaticul puşti, care provine dintr-un cămin de copii din Alexandria. Udrea şi finuţul ei au fost însoţiţi de o asistentă de la cămin şi de un prieten de-al lui Ionuţ, Alberto.

Deputatul i-a ales multe hăinuţe lui Ionuţ

S-au distrat la locul de joacă

Zâmbitoare şi dornică să-i găsească băieţelului pe care l-a botezat în 2005 cele mai moderne şi mai frumoase hăinuţe, Elena Udrea a colindat magazinele de mână cu Ionuţ, care parcă nici nu ştia unde să se uite mai întâi. Cunoscută pentru gusturile sale rafinate în materie de vestimentaţie, deputatul de Roman a ales pentru finul ei pantaloni, tricouri, treninguri şi câteva pulovăraşe.

Apoi, s-au distrat la un loc de joacă şi au mâncat la un restaurant din mall. După aproape 5 ore, au ieşit zâmbitori şi încărcaţi cu sacoşe pline cu cadouri. Elena Udrea pă­­rea foarte relaxată după această scurtă „evadare" din tumultuoasa viaţă politică. Mai ales că, în viitorul apropiat, deputatul de Roman ar putea candida la şefia PDL.

Şi-a luat apartament în Roman să fie aproape de alegători

Elena Udrea a devenit, după alegerile din decembrie 2012, deputat în Parlamentul României. Fostul ministru şi-a anunţat candidatura în colegiul 4 Roman-Ion Creangă chiar în ziua Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei.

În campania electorală, Udrea a refuzat să facă naveta şi s-a mutat într-un apartament chiar în centrul oraşului Roman. Şi-a ales singură draperiile, mochetele şi mobila pentru a-şi amenaja locuinţa pe durata campaniei.

Reporterii Click! v-au prezentat pe larg şi detalii despre transformările prin care a trecut Udrea în cei şapte ani de politică, de la „sexy politician" la candidatul sobru.

Mai multe