Uite câte vedete joacă la Click!MANIA

10 martie 2016 22:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel mai iubit concurs din presă are fani şi-n rândul vedetelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Ştefan Stan şi Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiau ziarul şi dezlipeau tichetul care aduce mii de premii.

Dimineaţa perfectă începe cu o cafea aromată şi un ziar bun. Ştefan Stan (38 de ani) nu se abate de la această regulă, fapt surprins şi de fotoreporterii noştri. Zilele trecute, cântăreţul s-a oprit la o benzinărie de unde şi-a cumpărat un sandviş, o cafea şi Click! După ce a luat câteva îmbucături, fostul câştigător de la “Vocea României” n-a mai avut răbdare şi s-a pus pe răsfoit. N-a urcat în maşină, ci a pus ziarul pe capotă şi, cu un zâmbet larg, a dezlipit rapid lozul de pe prima pagină. N-a fost să fie cu noroc, aşa că s-a pus pe citit ca să afle ultimele noutăţi din showbiz.

La Click!MANIA câştigi cu trei simboluri identice. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.Avem peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei. Până acum, Click! a premiat peste 1.200 de norocoşi.

Şi Columbeanu joacă la Click!Mania

Şi Irinel Columbeanu (58 de ani) şi-a încercat norocul la concursul nostru. Ajuns în Capitală, afaceristul s-a oprit la o benzinărie, de unde a ieşit cu ziarul Click! în mână. N-a demarat în trombă, ci s-a pus pe dezlipit după ce probabil premiile de pe prima pagină i-au făcut cu ochiul. După cum râde şi zâmbeşte este posibil ca omul de afaceri chiar să fi nimerit trei simboluri identice, sau poate l-a binedispus vreun articol. 

Marius Niculae și-a încercat norocul

Dinamovistul Marius Niculae dovedește că este cititor fidel al ziarului Click! Atacantul a fost surprins de fotoreporteri în centrul orașului, în timp ce cumpăra ziarul nostru. Niculae s-a dat jos din mașina sa de lux, s-a dus glonț la un chioşc de presă, a luat Click! și l-a studiat minute bune. Evident, și-a încercat norocul la concursul nostru, Click!Mania. După zâmbetul său, am zice că fotbalistul a fost printre fericiții câștigători.

Mai multe