Uite ce a făcut Melania Medeleanu după ce a plecat de la ştiri

15 ianuarie 2011 17:45   Actualitate
Ultima actualizare:

De trei luni, de când lipseşte de pe micul ecran, prezentatoarea de televiziune n-a dus dorul jurnalului din prime-time. Şi nici n-a semnat cu CNN.

Melania Medeleanu a deschis un after school în satul Olteni de lângă Bucureşti şi se pregăteşte pentru un master în logopedie. Ea a declarat, într-un interviu acordat revistei OK!, că a plecat de la Realitatea TV pentru că simţea nevoia unei pauze.

”Pentru că, după opt ani şi jumătate în malaxorul ştirilor, simţeam nevoia unei pauze. Pentru că această nevoie s-a suprapus peste admiterea la masterul în logopedie şi mi-am dorit foarte mult să nu fiu un student care îşi vede profesorii doar în sesiune. Şi, în plus, m-am îndrăgostit nebuneşte de 36 de copii, care vin la un after school deschis de mine în sa­tul Olteni, undeva lângă Bucureşti, şi alături de care am vrut să petrec mai mult timp”, a spus Melania, 

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu s-a gândit unde ar vrea să-şi continue cariera jurnalistică.

"Cel puţin până în februarie, nu vreau să-mi bat capul cu asta. Am o sesiune grea şi vreau să mă concentrez pe examene", a adăugat Melania.

Citeşte interviul integral în ediţia tipărită a revistei OK

Mai citeşte:

Melania Medeleanu a plâns la despărţirea de Realitatea TV - VIDEO

Melania Medeleanu: «Îmi va fi greu fără presă»

Melania Medeleanu: «Nu vreau să plec din România»

Mai multe