Uite cine suferă din cauza fiţelor lui Moni!

8 noiembrie 2009 15:27   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au certat pe rupte, şi-au spus vorbe grele şi au stat prost cu concentrarea. Toate astea s-au văzut în ringul de dans. După o săptămână de certuri, Monica Columbeanu şi partenerul ei de la "Dansez pentru tine" au "picat" la duel. Cine suferă cel mai mult? Familia lui Andrei, cu care soarta n-a fost prea darnică.

"Tu eşti retardatul dintre noi doi", i-a spus, furioasă, Moni lui Andrei. Săptămâna trecută, între cei doi au ieşit "scântei" la antrenamente.

Soţia lui Irinel Columbeanu s-a enervat teribil că paşii de dans nu ies aşa cum ar trebui şi l-a apostrofat pe tânărul ploieştean că nu-şi dă interesul.

Uite cât este de «înţepată»Moni în relaţiile cu ceilalţi!

La finalul show-ului de vineri seara, perechea a aflat că la ediţia următoare riscă eliminarea. Pe scurt, dacă o mai ţin tot în certuri, pleacă acasă şi un vis se destramă.

Visul lui Andrei Vlad, tânărul de 21 de ani care vrea să-şi ajute familia.

"Mami m-a salvat de multe ori şi m-a adus pe drumul cel bun. Acum e rândul meu s-o ajut", spun Andrei.

Andrei Vlad, aici alături de părinţii lui, în ziua când a împlinit 20 de ani

Mama lui a renunţat la facultate ca să-şi poată creşte băiatul, pe care l-a adus pe lume cu mari riscuri.

Şi-ar dori enorm să-şi poată continua studiile, dar şi să aibă un loc de muncă, pentru că rămas şomeră.

"Simte mama din vocea ta că ceva nu e în regulă", i-a spus ea lui Andrei chiar în ziua în care acesta se certase "la cuţite" cu Moni.

De acasă, mami speră doar ca perechea să-şi revină şi să se concentreze la dans.

Altfel, săptămâna viitoare visul ei se va spulbera. Iar adversarii de la duel sunt de temut: Jean de la Craiova şi Sandra.

Care sunt preferaţii tăi la "Dansez pentru tine"? De cine nu-ţi place? Cine crezi că va câştiga? Comentează pe FORUM!

Jean de la Craiova dansează cu Sandra Neacşu

"Nu ne aşteptam la aşa ceva, pentru că am repetat mult la cha-cha. O să muncim mai mult săptămâna asta şi am eu o vorbă: fruntea sus!", a încurajat-o Jean pe Sandra, care a plâns minute în şir la aflarea veştii.

Mai citeşte:

Moni, pusă la perfuzii pentru a rezista la «Dansez pentru tine»Moni, umplută de vânătăi la «Dansez pentru tine»Iată unde sunt «închişi» concurenţii de la «Dansez pentru tine»!

Mai multe