Uite cum au petrecut vedetele de Anul Nou!

2 ianuarie 2011 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Unii au strâns bani, alţii i-au cheltuit la petreceri de fiţe. Vedetele s-au împărţit în două tabere de Revelion, cei care s-au rupt în figuri în ţară şi cei care au fugit în ţări exotice, departe de ochii curioşilor.

Vezi şi:

Şerban Huidu s -a născut a doua oară, pe 1 ianuarie 2011

Au lăsat în urmă 30 de tone de gunoaie

Roman Abramovici a spart 5,8 milioane € de Revelion

În noaptea de Revelion, Irina Loghin a cântat în Club Princess din Regie - VIDEO

Adelina Pestriţu, despre noaptea de Revelion: «Iubitul meu mă face tot mai fericită»

De departe, cel mai cheltuitor a fost Cătălin Botezatu. Pe celebrul designer, 2011 l-a prins „acasă", în Bamboo, acolo unde i-a ţinut companie o blondă cu rochie roşie şi sâni mari.

Cei doi au dansat lasciv, s-au sărutat, însă, într-un acces de sinceritate, Bote a recunoscut pentru Kanal D: „Chiar dacă am o femeie frumoasă lângă mine, tot singur sunt".

Oana şi ViorelLis - Bamboo

Tot în Bamboo au petrecut şi soţii Oana şi Viorel Lis, fostul primar fiind de-a dreptul sufocat de iubitoarea lui parteneră. La capătul lumii, în SUA, o altă vedetă petrecea de mama focului: Anamaria Prodan şi familionul ei ciocneau şampanie în Las Vegas.

„Este frig aici, dar rămâne cel mai frumos oraş din lume", anunţă sexy-impresara. Pe fetele de la Bambi, Anul Nou le-a prins la muncă, la un concert.

„Am petrecut trecerea dintre ani în cortul Primăriei sectorului 6, alături de Cornelia şi Lupu Rednic", povesteşte Raluca Tănase. Şi Tudor Chirilă a muncit de Revelion şi a reuşit un concert excepţional în Piaţa Constituţiei. Solistul de la Vama a uitat de ger şi, încălzit de adrenalină, s-a dezbrăcat la bustul gol.

Cel mai departe de România a fost însă Diana Iguana, care a petrecut la Montreal, alături de părinţii ei. Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a purtat o superbă rochie de 1.500 de dolari.

Anamaria Prodan– Las Vegas

Bambi – Primăria sectorului 6

Tudor Chirilă – Piaţa Constituţiei

Loredana Groza - Piaţa Revoluţiei

Diana Iguana – Montreal

Mai multe