Uite cum l-au schimbat banii pe Ţuţu după «Românii au talent»!

23 mai 2014 19:13   Actualitate
Ultima actualizare:

La 18 ani câştiga prima ediţie a show-ului „Românii au talent" de la Pro TV şi premiul de 120.000 de mii de euro. Apreciat de unii şi hulit de alţii, Adrian Ţuţu (22 de ani) s-a concentrat de atunci pe carieră şi a ştiut cum să investească în el suma câştigată.

Ţuţu şi-a deschis un mini studio de înregistrări şi un studio foto, şi-a schimbat radical stilul vestimentar, acum fiind transformat total. Adrian şi-a renovat şi casa părintească de la Focşani, dar nu plănuieşte să părăsească Bucureştiul pentru că e hotărât să ajungă pe primul loc în topurile muzicale.

Mai 2014:  Adrian Ţuţu s-a tuns, a tras la sală, a investit în haine şi e de nerecunoscut 

Acum lucrez în studio cu Boier Bibescu pentru că vreau să fac muzică nouă, care să ajungă la sufletul oamenilor. Am folosit o parte din banii câştigaţi, iar o parte am pus-o într-un cont!" a povestit Ţuţu pentru Click! Talentul tânărului i-a adus recent şi un contract cu casa de discuri Universal Music România, cu care pregăteşte deja un album. De curând, tânărul a lansat piesa şi videoclipul pentru "Averi de sentimente", o colaborare cu sexoasa Xonia.

Mai multe