Uite cum ne-au speriat vedetele!

28 octombrie 2012 16:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Lume, lume vine Halloweenul şi noi nu facem nimic? Anul acesta,  Ziua morţilor, conform tradiţiei româneşti, şi respectiv Halloween, conform obiceiurilor de dincolo de Ocean cade cum e mai prost: miercuri, la jumătatea săptămânii.

De aceea nici nu ştii cum să te împarţi să simţi într-un fel evenimentul. Iată că DJ Vanda, Mistreţu' de la „Cronica Cârcotaşilor" şi Iuliana Marciuc au dat tonul petrecerii în acest weekend la petrecerea Zorky, dedicată copiilor.

Dj Wanda a fost sufletul petrecerii de Halloween organizate în parcul de distracţii „Zorky’s Planet” din AFI Palace Cotroceni. DJ-iţa s-a costumat în Minnie Mouse, iubita lui Mickey Mouse, purtând o rochie roşie scurtă, cu buline albe, iar pe cap, o fundă din acelaşi material şi chiar urechi de şoricel

David, băiatul  Iulianei Marciuc, s-a costumat  în schelet 

Actriţa Hillary Duff (25 de ani) ştie să-şi punăîn valoare trăsăturile feţei, mascată în zombie

În acelaşi timp, în SUA staruri precum Christina Aguilera, Hillary Duff şi Paris Hilton au renunţat pentru o clipă la ţinutele de gală şi... au dat în mintea copiilor.

Paris Hilton (31 de ani) şi iubitul River Viiperi s-au costumat în personaje din„Alice în Ţara Minunilor”

Christina Aguilera (31 de ani) şi iubitul Max Rutler, îmbrăcaţi în vrăjitoare şi respectivcavaler de benzi desenate

Şocul maxim din acest an la capitolul costume l-a oferit cântăreţul pop australian Shane Jenek, care a apărut la cea de a 7-a ediţie a galei Halloweenie din Hollywood, îmbrăcat în... divă hăcuită într-un film de groază. Culmea! Toată lumea a crezut că e Pamela Anderson...

Octavian Păscuţ,alias Mistreţu’ de la „Cronica Cârcotaşilor”,  şi-a costumat băiatul, Alexandru,  în pirat

Mai multe