Uite în ce hal s-au costumat vedetele de Halloween! FOTO

1 noiembrie 2012 17:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Miercuri noapte, vip-urile şi-au arătat care mai de care feţele de Halloween! Frumoasa Monica Bîrlădeanu s-a transformat într-o poliţistă sexy şi rea la carnavalul de la Hollywood, Oana Lis s-a făcut Morticia, Luis Lazarus a fost vampir, iar Sore Mihalache s-a costumat în Cleopatra. Măştile i-au prins de minune şi cu greu au putut fi recunoscuţi!

Importată de-afară, sărbătoarea „horror" de Halloween a prins foarte bine în România, ca şi „sora" ei -Valentine's Day (Ziua Îndrăgostiţilor, n.r.).

Bîrlădeanca a fost sufletul petrecerii de la Hollywood

Miercuri noapte, vedetele noastre au bântuit care mai de care prin oraş sau pe la petreceri cu măştile de sperietori pe faţă. Fiecare a interpretat câte un personaj în pielea căruia s-a simţit mai bine.

Julia Jianu - Vampiriţa sexy

Corina Ciorbă - curtezană

'

Alexandra Ungureanu - mireasa de groază

De departe, Monica Bîrlădeanu conduce în topul apariţiilor-surpriză din acest an. Frumoasa moldo­veancă a şocat pe toată lumea, costumându-se la carnavalul de Halloween de la Hollywood într-o poliţistă foarte sexy, cu tendinţe sado-maso. Monica a defilat alături de alte „măşti" pe Santa Monica Boulevard, la un moment, fiind surprinsă în timp ce plesnea cu cravaşa peste fund un bărbat costumat.

Smiley - rocker cu perucă, Sore Mihalache - Cleopatra, Alex Velea - poliţist

Oana Lis - Morticia

Icuagu, fost concurent la „Vocea României” - demon

Luis Lazarus şi Andreea - vampir şi liliac

Nici alte vipuri de la noi nu s-au lăsat mai prejos. Oana Lis a fost de nerecunoscut în pielea Morticiei, mai ales că a şi slăbit foarte mult. Luis Lazarus şi Julia Jianu şi-au băgat în sperieţi admiratorii făcând pe vampirii fioroşi cu colţi, Sore Mihalache din trupa LaLa Band a fost chiar de ziua ei costumată în Cleopatra, Smiley şi-a pus o perucă haioasă, iar Alex Velea a îmbrăcat uniforma de poliţist.

Petreceri de Halloween în acest weekend

Azi

 Bucureşti. Ora 22.00: „Weekend de groază", club Chat Noir (str. Blănari, nr.5), intrare liberă; Ora 23.00. „Concert de Halloween cu Emanuel Mirea Band", True Club (str. Franceză nr. 52), preţ bilet 20 lei; Ora 23.00: „Petrecere de Halloween", pub Coyote Cafe (Calea Victoriei nr. 48-50), intrarea 20 lei;

Oradea. Ora 20.00: Petrecere de Halloween şi concert Skeleton Live Band, restaurant The Hub (Calea Aradului nr. 9), intrarea 25 de lei.

Mâine

Bucureşti. Ora 22.00: "Petrecere de Halloween", Shakespeare Bar (str. Blănari, nr. 21), intrare liberă; Ora 22.00. "Petrecere după Halloween", club Indie (str. Inişor nr. 2), intrare liberă;

Timişoara. Ora 23.00: Petrecere de Halloween cu Djette Sarahina, clubul Heaven (str. Cerna nr. 40), intrarea 20 de lei (fetele au gratuitate)

Mai multe