Uite-o pe Daniela Gyorfi cum a dansat la botezul la care a fost nașă și ce le-a spus celor care au criticat-o pentru asta!

14 octombrie 2013 20:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi a cântat și a dansat pe rupte la botezul la care a nășit un băiețel. Criticată pentru că a cântat și a dansat la doar două săptămâni de la moartea mamei, artista le-a dat răspunsul celor care au criticat-o.

Daniela Gyorfi a declarat în această seară la Kanal D, că botezul puștiului era programat cu mult înainte. Daniela a mai ținut să spună că oamenii nu înțeleg că un artist trebuie să-și onoreze contractele, chiar dacă au un deces în familie. "Acest botez a fost programat. Nu am făcut o extravaganță, noi am botezat un băiețel", a spus Daniela la WOWBiz.

Cântăreața a ținut să precizeze că nu și-a revenit după decesul mamei ei, Anica Diță. "Nu mi-am revenit după moartea mamei, dar nici nu o să fac o tragedie. Viața continuă! Ce ar trebui să fac, să mă sinucid?", a explicat artista la Kanal D. Daniela a mărturisit că finii cărora le-a botezat copilul au întrebat-o dacă va rezista la botez. "Problema a fost la biserică, m-a copleșit că acolo a fost depusă mama mea", a mai spus Daniela.

Mai multe