Uite pe ce silicoane a pus mâna Vanghelie! FOTO

18 ianuarie 2012 17:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Vara trecută, Oana Niculescu-Mizil îşi afişa mândră silicoanele pe plaja Marina Regia din Mamaia, alături de soţ, milionarul libanez Jamil Tohme.

Actuala iubită a lui Vanghelie atrăgea atenţia cu bustul ei extrem de generos pe litoral. Silicoanele însă, erau, dacă nu nou-nouţe, cel puţin un upgrade al celor din 2009, scriu Caţavencii pe site-ul lor, catavencii.ro.

GALERIE FOTO - vezi aici mai multe poze

Potrivit unor surse din apropierea deputatei, operaţia de implant ar fi avut loc încă din 2009, la scurt timp după ce PSD-ista a câştigat mandatul de deputat, după ce s-a luptat în campania electorală cu Gigi Becali.

Vanghelie, atras de «structura» Oanei

Marian Vanghelie a recunoscut marţi seară la «Un Show Păcătos» că se iubeşte cu Oana. Atât primarul Sectorului 5, cât şi deputatul PSD Oana Niculescu-Mizil sunt căsătoriţi.

"Da, e adevărat, nu am nimic de ascuns. M-a atras foarte mult structura ei, aşa ca om. De cât să spun, nu ştiu... Eu de un an de zile m-am despărţit de soţia mea cu care am hotărât, totuşi, să creştem împreună copiii pe care îi avem, iar de câteva luni trăiesc o poveste de dragoste cu Oana Mizil. Amândoi ne ştim de câţiva ani. Nu vrem repezim lucrurile, ci să le lăsăm aşa cum le aşază Dumnezeu!», a declarat Vaghelie.

Citeşte şi:

Oana Mizil confirmă relaţia cu Vanghelie: «Ne iubim şi nu ne este ruşine să o recunoaştem»

Mai multe