Uite sânii cei noi ai Deei Maxer!

21 februarie 2012 17:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Deea şi Dinu Maxer şi-au “abandonat” fiul pe mâna bunicilor, pentru a putea petrece o săptămână de vis în însoritul Dubai.

S-au cazat în partea nouă a oraşului, au stat la un hotel de patru stele şi s-au relaxat alături de prietenii şi naşii lor, familia Depărăţeanu. Un singur lucru le-a stricat distracţia: dorul de băieţelul lor, Andreas Kristian.

În rest, s-au bucurat de fiecare moment, chiar dacă Deea nu a avut voie să facă plajă. La doar o lună de când şi-a pus silicoane, solista şi-a etalat bustul refăcut într-o şedinţă foto, nu la soare.

„Este a doua oară când mergem în Dubai. De această dată mi-am serbat ziua de naştere aici. La 15 februarie am împlinit 22 de ani şi Dinu mi-a făcut o petrecere-surpriză la piscina de pe terasa hotelului. A fost incredibil! Îmi pare însă rău că, tot din cazuza silicoanelor, am ratat excursia cu jeep-urile în deşert, pentru că nu puteam să port centură", a povestit frumoasa brunetă.

Aseară, a fost mare sărbătoare în familia Maxer. Micuţul Andreas a împlinit un an, prilej cu care părinţii i-au tăiat moţul la restarantul Red Angus din Centrul Vechi al Capitalei.

Mai multe