Ultima dorinţă a unui băieţel bolnav de cancer: «Am terminat, am terminat cu asta!» VIDEO

14 mai 2012 17:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Ryan Kennedy, în vârstă de 9 ani, din Clarkston, Michigan, a fost diagnosticat cu formă foarte rară de cancer la creier. Cu toate că se aşteaptă să moară peste puţin timp, copilul a dorit să întrerupă tratamentul pe care îl urma.

Ryan a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de patru ani, el a luptat cu necruţătoare 5 ani la rând. În tot acest timp, băieţelul a suferit şapte intervenţii chirugicale, a urmat tratamente cu radiaţii şi patru tipuri de chimioterapie.

Recent, tânărul şi-a uimit mama, el spunâdu-i că vrea să întrerupă tratamentul. Ultima dorinţă a micuţului este să strângă fonduri pentru bolnavii de cancer, dar şi pentru cercetări medicale, care ar putea să-i ajute pe bolnavi.

"Când i-am spus de acest lucru mi-a spus: Nu! Ţi-am spus mamă, nu mai vreau să fac nimic! A început să ţipe şi să plângă, isteric. Mi-a spus: «Am terminat, am terminat cu asta!»", a declarat mama sa, Kimberly Morris-Karp.

"A decis să nu mai ia pastile, să nu mai facă nicio operaţie, pentru că îi fac rău. A vrut doar să-şi trăiască restul vieţii", a declarat mama lui Ryan, potrivit Dailymail.co.uk

Mai multe