Ultima impresie nu contează

17 decembrie 2009 19:52   Actualitate
Ultima actualizare:

FC Timişoara a obţinut prima victorie europeană în acest sezon (şi în ultimii 17 ani), După un meci dramatic, timişorenii s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa echipei Dinamo Zagreb.

Gigel Bucur şi Dorin Goga au fost marcatorii golurilor bănăţene, într-un meci care, după rezultatul dintre Ajax şi Anderlecht, nu mai avea nicio miză pentru niciuna dintre echipe.

În cealaltă partidă a Grupei A, belgienii de la Anderlecht au învins în deplasare pe Ajax, cu scorul de 3-1, ambele echipe calificându-se astfel în primăvara europeană.

Gigel, la al treilea gol în Europa. Atacantul timişorenilor a înscris pe stadionul „Maksimil” din Zagreb, al treilea gol al său în Europa în acest sezon. Micuţul atacant mai punctase de două ori în partida cu Şahtior, scor 2-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Scutaru le-a dat o mână de ajutor croaţilor. Fundaşul care ar fi trebuit să-i demonstreze lui Sabău că merită să continuie la echipa de pe Bega şi-a făcut plecarea mai uşoară, punctând în propria poartă în minutul 80.

Ultimul meci pentru cinci timişoreni? Ioan Ovidiu Sabău ar putea renunţa în această iarnă la cinci fotbalişti cu care s-a deplasat în Croaţia. Este vorba de Mera, Scutaru, Ionuţ Matei, Claudiu Ionescu şi Arman Karamyan.Goga a adus victoria la Zagreb. Atacantul venit de la Universitatea Cluj a înscris pentru 2-1, la doar nouă minute după intrarea pe teren. Acesta este al doilea său gol în Europa League, după reuşita din meciul cu Ajax, scor 1-2.

Mai multe