Ultimele cuvinte ale unei fetiţe de 5 ani, înainte de a muri

2 decembrie 2014 10:13   Actualitate
Ultima actualizare:

O fetiţă de cinci ani din Marea Britanie a murit cu zile din cauza medicilor care au întârziat să îi pună un diagnistic clar.

Ward Alshammary se simţea rău de câteva zile, iar părinţii, îngrijoraţi, au dus-o la spital. Aici, medicii i-au recomandat câteva medicamente şi au trimis-o apoi acasă.

După două zile, starea i s-a agravat şi a ajuns din nou pe mâna medicilor, cu erupţii pe piele, dureri în gât şi în piept. La o analiză superficială, medicul a decis că fata are pneumonie şi a trimis-o la terapie intensivă, unde urmau să i se administreze antibiotice.

Distrus de durere şi parcă presimţind ce se va întâmpla, tatăl ei, Ward Alshammary, o privea cu lacrimi în ochi, pe patul de spital.

Înainte de a adormi, micuţa l-a întrebat pe tatăl ei: "De ce plângi, tăticule?", apoi l-a sărutat pe frunte şi a căzut într-un somn din care nu s-a mai trezit niciodată.

Copila a murit în urma unui stop cardiac provocat de boala care nu îi fusese depistată de medici. Reprezentanţii spitalului şi cei care s-au ocupat de acest caz sunt acum anchetaţi, iar procesul durează de aproape doi ani.

Mai multe