Ultimul interviu al Mădălinei Manole, cu câteva ore înainte să se sinucidă: «Sunt fericită!»

14 iulie 2010 8:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat agenţiei de presă Agerpres, în după-amiaza zilei de marţi, 13 iulie, artista a mărturisit că este o persoană fericită. Câteva ore mai târziu, ea s-a sinucis.

''Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe'', a declarat artista cu doar o zi înainte de a-şi lua viaţa.

Mădălina Manole a mai oferit detalii despre noul său album, "09 Mădălina Manole", pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei.

"Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. 'Viaţa e frumoasă lângă tine', 'Marea dragoste', 'Sunt îndrăgostită', 'Cineva chiar te iubeşte' sau 'Without You' sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte 'Suflet gol' şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei mai nenorocoşi în iubire, nu am ce să fac", a afirmat cântăreaţa pentru Agerpres .

Artista a mai precizat că a amant lansarea acestui album pentru că pe "lista sufletului său" erau trecute câteva vise, neîmplinite până anul trecut: "o căsuţă, un copil şi omul care să-i stea alături la bine şi la greu".

Mai multe