Umilită pentru că alăpta! O femeie a fost pusă să îşi hrănească bebeluşul în toaleta trenului

7 iulie 2013 10:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Chantelle Nicholls, de 23 de ani, îşi alăpta fata în vârstă de patru luni când conductorul a venit la ea şi i-a spus: "Fă orice ai face în baie".

Femeia din Anglia spune că s-a simţit ca şi când ar fi făcut ceva pervers şi s-a simţit foarte prost când ceilalţi pasageri au început să se uite la ea.

"M-am simţit umilită, e nedrept şi ilegal să mă roage să mă mut. Nimeni nu ar fi observant dacă el nu atrăgea atenţia", a explicat femeia.

Deşi în Marea Britanie există o lege care înterzice ca mamele care alăptează să fie rugate să părăsească un spaţiu public, când Chantelle a contactat compania să facă o plângere, i s-a spus că ţine de decizia conductorului.

Însă compania şi-a cerut scuze mai târziu şi reprezentanţii ei au spus că vor face tot posibilul pentru a evita incidente similare.

"Compania nu are o politică scrisă pe această temă pentru că legea spune că o femeie nu poate fi discriminată când alăptează într-un spaţiu public. Mai mult, nu e corect din punct de vedere moral să faci aşa ceva", a declarat şeful departamentului de relaţii publice.

Mai multe