Un adolescent de 16 ani şi-a omorât prietena în urma unui pariu pentru un mic dejun VIDEO

27 iulie 2011 23:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Iar de la provocare până la crimă nu a fost decât un pas. "Toată lumea a auzit cum Joshua îşi făcea planuri cum să o omoare pe Becca, dar în ciuda acestor vorbe, ea tot voia să fie cu el. Nimeni nu credea că vorbeşte serios, iar Becca nici atât", a spus poliţiştilor o prietenă a adolescentei.

Joshua a cerut Rebeccai o întâlnire, în octombrie 2010, iar fata a fost foarte bucuroasă că băiatul vrea să reia prietenia."S-a trezit de dimineaţă, s-a machiat, s-a îmbrăcat cu hainele cele noi cumpărate cu o zi înainte şi era foarte fericită", a povestit mama ei.

Joshua a dus-o pe Rebecca într-o pădure din apropierea oraşului şi a lovit-o de şase ori cu o piatră de mărimea unei mingi de rugby, în partea din spate a craniului. "Se tot depărta de mine şi m-am gândit că era momentul să atac. Am încercat să-i rup gâtul, dar a început să ţipe şi atunci am luat o stâncă şi am început să o lovesc. Cea mai rea parte a fost când am văzut şi am simţit că craniul îi cedează", le-a povestit băiatul prietenilor.

Adolescentul a înnoptat la o mătuşă, şi-a postat pe facebook un alibi, că şi-a petrecut ziua cu nişte prieteni, a vorbit cu mama victimei împărtăşindu-i din îngrijorarea dispariţiei fiicei sale, s-a uitat la filmul "No Country for Old Men" şi i-a scris un mesaj prietenului său. "Ce ai face dacă am omorât-o?" "Ţi-aş cumpăra micul dejun", a venit răspunsul prietenului. Ca dovadă, Joshua şi-a dus prietenul în pădure să-i arate fapta.

Poliţiştii au descoperit a doua zi cadavrul fiind conduşi de cel care îl provocase pe băiatul de 16 ani la pariul pentru "un mic dejun".

Judecătorii aşteaptă raportul psihiatric pentru a lua măsurile adevate.

.

Mai multe