Un apropiat al lui Salam face dezvăluiri: «Drogurile au fost o soluţie pentru a nu se sinucide»

18 octombrie 2013 4:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Florin Salam a recunoscut că a consumat droguri, dar susţine că a recurs la ele din cauza durerii pierderii soţiei şi acum s-a lăsat de orice substanţă ilegală.

Cornelia Catanga, colaboratoare şi prietenă de-a manelistului, s-a arătat mirată că Salam a recurs la un asemenea gest, dar a spus că îl înţelege. Conform cântăreţei, moarte nevestei l-a lovit greu pe artist, care era în pragul sinuciderii şi şi-a revenit doar cu ajutorul stupefiantelor.

"Şi-a iubit enorm soţia şi după moartea ei ne spunea că îi vine să sară în groapă după ea. Voia să-şi ia viaţa, dar îşi iubea şi copiii. Atunci a găsit această soluţie temporară (stupefiantele - n.r.) pentru a nu se sinucide din cauza suferinţei. N-am ştiut că se droghează, era mereu în formă. M-a surprins gestul lui, dar îl înţeleg şi sunt alături de el", a mărturisit Catanga pentru ziarulring.ro.

Florin Salam a spus că nu a fost niciodată dependent de droguri, ci că a greşit doar atunci când s-a aflat în diferite cercuri. Cântăreţul i-a sfătuit pe cei care cad pradă acestui viciu să caute ajutor de urgenţă.

"Eu nu am fost dependent şi nu am deţinut niciodată. Da, am consumat cândva, a fost o perioadă proastă din viaţa mea, s-a şters perioada aia pentru mine. Am reuşit să mă redresez, pentru că am cel mai frumos lucru, copiii mei. Din fericire nu mi-am pierdut minţile. Poate din greşeala mea învăţaţi fiecare! Nu apăream niciodată în faţa familiei aşa, eram mereu plecat când făceam asta.  Mă întorceam când mă simţeam eu bine", a mai Florin Salam la Pro Tv.

Mai multe