Un bebeluş a găsit droguri la fast-food

26 octombrie 2011 17:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Stacey Rush se pregătea să-i schimbe scutecele fetiţei sale atunci când a observat-o introducând în gură o bucată de cannabis. Englezoaica a reacţionat la timp, înainte ca fiica ei să o înghită.

Managerul restaurantului i-a dat un pahar de suc cu care să clătească gura copilului, dar întâmplarea i-a lăsat britanicei un gust amar. "Dacă ştie că sunt persoane care folosesc droguri în toaleta de la fast-food, ar trebui să facă ceva în sensul acesta", s-a plâns femeia.

Stacey Rush spune că a fost oripilată atât de faptul că a găsit amestecul de cannabis şi tutun lăsat chiar în zona toaletei în care mamele pot schimba scutecele copiilor, dar şi de faptul că angajaţii fast-food-ului au refuzat iniţial să-şi ceară scuze pentru incident.

"N-am observat drogul când am intrat, dar apoi am văzut că Lily avea ceva în gură. M-am oripilat când mi-am dat seama că e cannabis. Dacă l-ar fi înghiţit?", a spus ea, citată de Daily Mail. Un purtător de cuvânt al lanţului de restaurante a declarat că vor fi luate măsuri în privinţa curăţeniei în toalete şi că vor anunţa poliţia dacă se confirmă că este într-adevăr vorba de o substanţă ilegală.

Mai multe