Un bebeluş căzut pe şine din toaleta unui tren scapă miraculos

8 octombrie 2009 14:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Rinku Debu Ray a fost surprinsă de contracţiile naşterii în timp ce călătorea într-un tren expres, în statul Bengalul Occidental, şi a născut într-una din toaletele trenului, iar bebeluşul a căzut din greşeală pe calea ferată prin fosa septică, relatează cotidienele Times of India şi Hindustan Times.

Proaspăta mămică s-a aruncat din mersul trenului, iar pasagerii au tras semnalul de alarmă crezând că este vorba despre o sinucidere.

'Am coborât din tren şi am început să o căutăm pe soţia mea', a povestit pentru Hindustan Times bărbatul tinerei, Bhola Ray. 'După o oră, mi-am găsit soţia pe marginea şinelor, ţinând bebeluşul pe genunchi', a continuat noul tătic.

Mama şi bebeluşul au fost urcaţi în tren, care a oprit la prima staţie, şi acum se află în spital, unde medicii au constatat că starea de sănătate a nou-născutului este bună.

'A fost un miracol', a comentat pentru Times of India şeful de gară Shyama Prasad Mukherjee.

Un accident similar s-a produs în India în februarie 2008, când o fetiţă născută prematur a căzut din toaleta unui tren, în statul Gujarat, vestul Indiei. A fost descoperită pe şine după două ore, teafără şi sănătoasă.

Mai multe